Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σταθάκης: Η συμφωνία με τους δανειστές θα κλείσει άμεσα

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές, εκτίμησε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως θα οδηγήσει στην απελευθέρωση της χρηματοδότησης προς την Ελλάδα, αλλά και στην επόμενη συμφωνία που θα είναι η μεσοπρόθεσμη. Για το λιμάνι του Πειραιά τόνισε ότι συζητείται ένα σύστημα πολυμετοχικότητας με τη συμμετοχή του δημόσιου, και όχι 100% ιδιωτικοποίηση.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1NHuChv

via IFTTT

Γιατί το σαμπουάν καθαρίζει τα μαλλιάς; [video]


Είναι ένα προϊόν που υπάρχει σε κάθε σπίτι. Διατίθεται σε δεκάδες διαφορετικά είδη...



αναλόγως αν απευθύνεται σε άντρες ή σε γυναίκες, αν πρέπει να εφαρμόζεται σε ξηρά, λιπαρά ή βαμμένα μαλλιά ή αν καταπολεμά την πιτυρίδα, την τριχόπτωση ή την ξηροδερμία. Συνηθίζουμε να επιλέγουμε αβίαστα ένα σαμπουάν που ταιριάζει στο δικό μας τύπο μαλλιών, σκεφτήκατε όμως ποτέ γιατί το συγκεκριμένο προϊόν απαλλάσσει τα μαλλιά από υπολείμματα και τρέφει την τρίχα; Στο βίντεο που ακολουθεί, θα μάθετε την απάντηση στο ερώτημα αυτό αλλά και συναρπαστικά δεδομένα για την ιστορία και την εξέλιξη του σαμπουάν. Όπως εξηγεί ο αφηγητής, το σαμπουάν περιέχει επιφανειοδραστικούς παράγοντες, δηλαδή χημικές ουσίες που μειώνουν την επιφανειακή τάση του νερού. Αυτό σημαίνει ότι το νερό δεν μπορεί να ενωθεί με έλαια και υπολείμματα που βρίσκονται στην επιδερμίδα του κρανίου και την τρίχα. Έτσι, τα έλαια και τα υπολείμματα απομακρύνονται με ευκολία μαζί με τον αφρό του σαμπουάν όταν ξεβγάζουμε τα μαλλιά. Αρκετά από τα σαμπουάν που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν σιλικόνη. Πολυμερή όπως η σιλικόνη παρέχουν ένα προστατευτικό κάλυμμα στην τρίχα ώστε να παραμένει λεία και ενυδατωμένη. Σαμπουάν για περισσότερο όγκο, για έξτρα λάμψη ή για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία περιέχουν διαφορετικά πολυμερή που εξυπηρετούν τον αντίστοιχο σκοπό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η δράση του σαμπουάν εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα του νερού με το οποίο λουζόμαστε, καθώς οι επιφανειοδραστικοί παράγοντες αλληλεπιδρούν διαφορετικά με το μαλακό και διαφορετικά με το σκληρό νερό.



Via




"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1I3pBQ8

via IFTTT

«Μπρούσκο»: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου;

Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1/4/2015 στο επεισόδιο 324 της σειράς του Ant1 "Μπρούσκο";


The post «Μπρούσκο»: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1Gf8qZJ

via IFTTT

«Δικαίωση»: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου;

Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1/4/2015 στο επεισόδιο 86 της σειράς του Mega "Δικαίωση";


The post «Δικαίωση»: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/19CbVNg

via IFTTT

Για τον ELA αποφασίζει την Τετάρτη η ΕΚΤ

Το μέγεθος της ρευστότητας που χορηγείται μέσω του έκτακτου μηχανισμού (ΕLA) στις ελληνικές τράπεζες θα επανεξετασθεί εκ νέου σήμερα Τετάρτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης (ΕΚΤ). Την παρελθούσα εβδομάδα το όριο του ELA αυξήθηκε λίγο πάνω από τα 71 δισ. ευρώ.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1Dr4C78

via IFTTT

Τι να προσέχετε για να έχετε καλύτερο μεταβολισμό!


Δεν αρκεί να γυμνάζεστε έντονα και να πίνετε πράσινο τσάι για να διατηρείτε τον μεταβολισμό σας σε υψηλά επίπεδα... Αν και οι παραπάνω παράγοντες είναι βασικοί (π.χ. το πράσινο τσάι είναι γνωστό ότι αυξάνει βραχυπρόθεσμα τον μεταβολισμό σας) υπάρχουν ορισμένα λάθη που ίσως κάνετε και ακυρώνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε την προσπάθειά σας να χάσετε κιλά ή να διατηρηθείτε στο κανονικό σας σωματικό βάρος. Δείτε ποια μπορεί να είναι αυτά τα λάθη: Δεν καταναλώνετε καθόλου γαλακτοκομικά Οι μυς είναι απαραίτητοι για τη διατήρηση του μεταβολισμού σας. Έρευνα από το πανεπιστήμιο McMaster στις ΗΠΑ έδειξε ότι γυναίκες που κατανάλωναν 3-7 μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα έχασαν περισσότερο λίπος και απέκτησαν περισσότερη μυϊκή μάζα από γυναίκες που κατανάλωναν λιγότερο ή και καθόλου γαλακτοκομικά προϊόντα στην διατροφή τους. Διατηρείτε σε υψηλά επίπεδα τη θερμοκρασία στο σπίτι Το καφέ λίπος (ή αλλιώς το "καλό" λίπος) γίνεται πιο ενεργό σε χαμηλότερες θερμοκρασίες για να μας βοηθήσει να κρατήσουμε το σώμα μας ζεστό. Όσο περισσότερο ενεργοποιείτε το καφέ λίπος, τόσο περισσότερες θερμίδες θα καίει ο οργανισμός σας για να κρατήσει ζεστούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ζείτε μέσα στο κρύο. Απλά, χαμηλώστε τη θερμοκρασία στο σπίτι κυρίως τις ώρες που πηγαίνετε για ύπνο. Έχετε αποκλείσει κάθε υδατάνθρακα από την διατροφή σας Είναι αλήθεια ότι οι υδατάνθρακες συμβάλλουν στην αύξηση του σωματικού βάρους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους αποκλείσετε τελείως, ειδικά αν ασκείστε τακτικά. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι μυς σας χρειάζονται γλυκογόνο από τις "αποθήκες" υδατανθράκων στο σώμα σας. Εάν δεν καταναλώνετε αρκετούς υδατάνθρακες, τα επίπεδα του γλυκογόνου σας θα είναι πολύ χαμηλά και δεν θα έχετε την ενέργεια για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα εξάσκησής σας. Ως εκ τούτου, θα καίτε λιγότερες θερμίδες τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την άσκηση, επειδή το σώμα σας δεν θα χρειάζεται τόση ενέργεια για να επανέλθει. Επιλέγετε τα σνακ με λάθος τρόπο Αντί για ένα "προϊόν διαίτης" με λίγες θερμίδες, προτιμήστε μια μερίδα ξηρών καρπών. Έρευνα δείχνει ότι τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ιδιαίτερα στα καρύδια, μπορεί να ενισχύσουν τη δραστηριότητα ορισμένων γονιδίων που ελέγχουν την καύση του λίπους, ώστε να κάψετε περισσότερες θερμίδες όλη την ημέρα. Μισή χούφτα ξηρών καρπών είναι αρκετή. Λέτε όχι στο αλάτι Είναι σώφρον να περιορίσετε την κατανάλωση αλατιού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποκλείσετε τελείως. Το αλάτι περιέχει ιώδιο, το οποίο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο την εύρυθμη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, ο οποίος ελέγχει τον μεταβολισμό σας. Χωρίς αρκετό ιώδιο ο θυρεοειδής σας δεν θα παράγει τις απαραίτητες ορμόνες.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1BKUq47

via IFTTT

«Ρουά ματ»: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου;

Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1/4/2015 στο επεισόδιο 134 της σειράς του Ant1 "Ρουά ματ";


The post «Ρουά ματ»: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1IOxIxI

via IFTTT

Επισκόπηση της προόδου στο Euro Working Group

Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στις διαπραγματεύσεις των τεχνικών κλιμακίων των ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ στην Αθήνα με τα στελέχη της ελληνικής διοίκησης, αλλά και οι πολιτικές συζητήσεις στην Ομάδα των Βρυξελλών (Brussels Group) θα βρεθούν σήμερα Τετάρτη στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης της ομάδας εργασίας της ευρωζώνης (Euro Working Group).



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/19C4CFp

via IFTTT

Ανάκαμψη εσόδων 400 εκατ. ευρώ για τον Μάρτιο

Μετά από δύο πολύ δύσκολους μήνες για τη χώρα, που ήταν αρκετοί για να «στεγνώσουν» τα δημόσια ταμεία, τον Μάρτιο σημειώθηκε αισθητή ανάκαμψη των φορολογικών εσόδων που επανέφερε τα χαμόγελα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το οποίο μέρα με τη μέρα συγκεντρώνει τα χρήματα για να ξεπληρώσει τις υποχρεώσεις του δημοσίου όχι μόνο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στους δανειστές.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1yyiVB2

via IFTTT

Αφυδατωμένη επιδερμίδα κάτω από τα μάτια; Σας έχουμε τη λύση!


Η αφυδάτωση κάτω και γύρω από την περιοχή των ματιών είναι ένα πρόβλημα, που...



αντιμετωπίζουν αρκετές γυναίκες αλλά και άνδρες, σύμφωνα με τους δερματολόγους. Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και λεπτό- μάλιστα είναι 4 φορές πιο λεπτό σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα- ενώ σε γενικές γραμμές χρειάζεται ειδική φροντίδα, μιας και είναι από τις πρώτες περιοχές που εμφανίζουν σημάδια γήρανσης. Ακριβώς επειδή η επιδερμίδα σε αυτό το σημείο του σώματος είναι λεπτή, η εμφάνιση αφυδάτωσης είναι αναμενόμενη, επισημαίνουν οι ειδικοί. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν αφυδάτωση», λέει ο Michele Green, δερματολόγος στη Νέα Υόρκη. Σε πρώτη φάση, λοιπόν, αν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο μπορείτε να κάνετε τα εξής: Αποφύγετε να απλώνετε στην περιοχή γύρω από τα μάτια σας προϊόντα περιποίησης του δέρματος, με βάση το οινόπνευμα ή τη ρετινόλη. Βέβαια, ο M. Green αναφέρει: «Ορισμένοι τύποι δέρματος μπορεί να χρειάζονται μια μικρή ποσότητα από αυτά τα συστατικά, αλλά σε αρκετούς προκαλούν έντονη αφυδάτωση.» Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση.«Είναι τόσο προφανές, αλλά δε θα πρέπει να αμελείτε να χρησιμοποιείτε μια πλούσια σε ενυδατικά συστατικά φόρμουλα», λέει ο Green, ενώ συνεχίζει προτείνοντας: «Η βαζελίνη είναι κάτι που έχουμε όλοι στο σπίτι μας και βοηθάει πάρα πολύ. Εφαρμόστε τη το βράδυ αφού πρώτα έχετε κάνει καλό καθαρισμό στο πρόσωπό σας και σε επιδερμίδα όχι εντελώς στεγνή έτσι ώστε τα συστατικά να απορροφηθούν πιο γρήγορα. Μπορεί να την αισθανθείτε βαριά στο πρόσωπό σας, αλλά αυτό είναι το σημείο- κλειδί: η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή και η ενυδάτωση «κλειδώνει» την επιθυμητή υγρασία σε αυτή, ενώ, μέχρι το πρωί, θα έχει απορροφηθεί πλήρως. Και φυσικά, να προσέχετε τα προϊόντα και τα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε στο πρόσωπό σας και ιδιαίτερα στην περιοχή των ματιών σας, καθώς ορισμένα από αυτά μπορεί να προκαλέσουν εκτός από ξηροδερμία και κάποια αλλεργική αντίδραση. Αν παρατηρήσετε τώρα κοκκινίλες, φαγούρα ή μικρο-ερεθισμούς σε τακτική βάση τότε καλό θα ήταν να επισκεφτείτε το δερματολόγο σας!



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1GeTAT3

via IFTTT

Τι προκαλούν τα ζεστά ροφήματα σε δόντια, αγγεία και δέρμα;


Ένα ζεστό ρόφημα είναι ό,τι πρέπει όταν ο καιρός είναι βροχερός και έξω επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες... Όμως η θερμοκρασία του ροφήματος μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην υγεία μας. Για παράδειγμα, η θερμότητα και οι υδρατμοί από ένα φλιτζάνι τσάι μπορεί να προκαλέσουν διαστολή των αιμοφόρων αγγείων της μύτης, με αποτέλεσμα αυτά να γίνουν πιο αδύναμα ή να σπάσουν και να «ανοίγει» συχνά η μύτη. Όσον αφορά το δέρμα, έχει παρατηρηθεί ότι τα άτομα με ροδόχρου νόσο εκδηλώνουν έξαρση των συμπτωμάτων (έντονο κοκκίνισμα στο πρόσωπο) μετά την κατανάλωση πολύ ζεστών ροφημάτων. Η αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων που ρυθμίζουν τα επίπεδα θερμότητας στο πρόσωπο και ολόκληρο το σώμα. Τέλος, καταναλώνοντας ένα ζεστό ρόφημα μετά την έκθεση σε χαμηλές θερμοκρασίες κινδυνεύουμε να φθείρουμε ανεπανόρθωτα τα δόντια μας. Σχηματίζονται στην επιφάνεια των δοντιών μικροσκοπικά ρήγματα, σχεδόν αόρατα με γυμνό μάτι, λόγω της απότομης εναλλαγής της θερμοκρασίας. Η σταδιακή φθορά του σμάλτου μπορεί να οδηγήσει στην ευαισθησία των δοντιών και τον πόνο.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1Cv3U6W

via IFTTT

Τι πρέπει να προσέξετε στη διατροφή σας αν παίρνετε κορτιζόνη!


Η κορτιζόνη χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών όπως η...



ρευματοειδής αρθρίτιδα και άλλα αυτοάνοσα νοσήματα, οι φλεγμονώδεις νόσοι του δέρματος και του εντέρου, οι αλλεργίες κλπ. Η μακροχρόνια λήψη κορτικοστεροειδών όμως σχετίζεται με παρενέργειες, πολλές από τις οποίες απαιτούν τροποποιήσεις στη διατροφή των ασθενών. Στις παρενέργειες περιλαμβάνονται η κατακράτηση υγρών λόγω μειωμένης απέκκρισης νατρίου, το πρήξιμο και η αύξηση του βάρους, η αύξηση της όρεξης, η διαταραχή του μεταβολισμού των υδατανθράκων, ο αυξημένος κίνδυνος εμφάνισης οστεοπενίας ή οστεοπόρωσης λόγω μειωμένης απορρόφησης και αυξημένης απέκκρισης ασβεστίου μέσω των ούρων κλπ. Άτομα που βρίσκονται σε αγωγή με κορτιζόνη πρέπει να προσαρμόζουν τις διατροφικές τους συνήθειες προκειμένου να αποτρέψουν την εμφάνιση παρενεργειών. Περιορίστε την πρόσληψη αλατιού-νατρίου αποφεύγοντας το επιπλέον αλάτι στο φαγητό και τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, όπως αλμυρά τυριά, αλλαντικά, κονσερβοποιημένα και παστά τρόφιμα, ελιές, τουρσί, έτοιμες σάλτσες, σούπες ή ντρέσινγκ, αλατισμένα αρτοσκευάσματα, αλμυρά σνακ (πατατάκια, κράκερ κ.λπ.), αλατισμένους ξηρούς καρπούς και έτοιμα φαγητά. Συμβουλευτείτε τις ετικέτες τροφίμων προκειμένου να αποφύγετε τυποποιημένα προϊόντα με αυξημένη ποσότητα νατρίου. Περιορίστε τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες αποφεύγοντας την κατανάλωση μελιού, μαρμελάδων, τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, όπως γλυκά, κουλουράκια, κρουασάν, κέικ, σοκολάτες, παγωτά, αναψυκτικά, χυμοί φρούτων με προσθήκη ζάχαρης κ.ά. Φροντίστε για την επαρκή πρόσληψη ασβεστίου καταναλώνοντας τουλάχιστον δύο μερίδες γαλακτοκομικών χαμηλών σε λιπαρά τη μέρα (γάλα, γιαούρτι). Άλλες καλές πηγές ασβεστίου είναι τα πράσινα λαχανικά (σπανάκι, μαρούλι, μπρόκολο), οι ανάλατοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, σουσάμι) και τα μικρά ψάρια που τρώγονται με τα κόκαλα. Για την καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου απαιτείται και επαρκής πρόσληψη βιταμίνης D, η οποία συντίθεται ενδογενώς, μέσω της έκθεσης στον ήλιο. Καταναλώστε καλές πρωτεΐνες όπως το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, τα ψάρια, το αυγό και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Προτιμήστε το άπαχο κρέας και αφαιρείτε το ορατό λίπος από το κρέας. Αποφύγετε τα κορεσμένα και τρανς λιπαρά οξέα και τα έτοιμα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και προτιμήστε το ελαιόλαδο ως κύριο προστιθέμενο λίπος στο φαγητό αντί για βούτυρο.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/19H5tUZ

via IFTTT

Πας ταξίδι; Ο καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος για να ετοιμάσεις την χειραποσκευή σου! [video]


Φοβερή λύση για όλους τους ταξιδιώτες...



Via




"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1I25Wju

via IFTTT

Ο τρόπος ζυγίσματος που τριπλασιάζει την απώλεια κιλών!


Μία νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Duke, στις ΗΠΑ, δείχνει ότι το ζύγισμα όταν...



πραγματοποιείται με συγκεκριμένο τρόπο και συχνότητα, παίζει καθοριστικό ρόλο στο να πετύχουμε το στόχο μας στην απώλεια βάρους. Η ερευνητική ομάδα, στο πλαίσιο της μελέτης, συνεργάστηκε με 47 υπέρβαρους εθελοντές άντρες και γυναίκες, οι οποίοι ακολούθησαν το ίδιο πρόγραμμα αδυνατίσματος. Παράλληλα, ζητήθηκε από τους εθελοντές να συμπληρώσουν αναλυτικά ερωτηματολόγια στην αρχή και στο τέλος της δίαιτας, στα οποία ανέφεραν τι και πότε έτρωγαν, πόση τηλεόραση έβλεπαν και πόσο γυμνάζονταν. Τα συμπεράσματα, όπως αυτά δημοσιεύονται στην αμερικανική «Επιθεώρηση της Ακαδημίας Διατροφής & Διαιτητικής» (JAND) είναι εντυπωσιακά. Συγκεκριμένα, η μέση απώλεια των εθελοντών που ζυγίζονταν καθημερινά, επί επτά ημέρες την εβδομάδα, ήταν σχεδόν 9,5 κιλά σε χρονικό διάστημα έξι μηνών, ενώ αντιθέτως όσοι ζυγίζονταν σπανιότερα από μία φορά την εβδομάδα έχασαν κατά μέσον όρο 3,1 κιλά. Όσοι, δηλαδή, ζυγίζονταν καθημερινά έχασαν τριπλάσιο βάρος απ' ό,τι όσοι απέφευγαν τη ζυγαριά, καθώς είχαν τριπλάσιες πιθανότητες να περιορίσουν τις θερμίδες που κατανάλωναν και διπλάσιες πιθανότητες να μειώσουν το τσιμπολόγημα, να αρνηθούν τα γλυκά επιδόρπια και να περιορίσουν την τηλεόραση που έβλεπαν. Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Duke, στις ΗΠΑ, που πραγματοποίησαν τη μελέτη πιστεύουν ότι το καθημερινό ζύγισμα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσει κανείς την προσπάθεια, ενώ επιτρέπει την άμεση λήψη μέτρων σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η απώλεια ανακόπτεται.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1NG8Af4

via IFTTT

Τα... διατροφικά ΟΧΙ που πρέπει να πείτε για να αποκτήσετε ένα τέλειο κορμί!


Τα κιλά είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, είναι το μείζον θέμα που απασχολεί κάθε γυναίκα πάνω σε αυτή τη γη... Προσπαθείτε να αποκτήσετε ένα καλλίγραμμο κορμί και επιτέλους να μοιάσετε σε όλα αυτά τα κορίτσια που περπατάνε στην πασαρέλα και σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Όσο πάλι πλησιάζουν οι ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού το άγχος όλο και γίνεται μεγαλύτερο, καθώς το project μπικίνι μπαίνει στην τελική του ευθεία. Για αυτό, λοιπόν, σας έχουμε τις 7 διατροφικές συνήθειες που πρέπει να αποφύγετε στην καθημερινότητά σας, για να γίνεται το νέο μοντέλο της ζωής σας. 1.Σνακ που περιέχουν μόνο υδατάνθρακες: Η τσάντα σας περιέχει μερικά κράκερς για το γραφείο και εσείς δε διστάζετε να τα τσιμπήσετε, όταν τα πρώτα παράπονα της κοιλιάς σας εκδηλωθούν. Όταν όμως τρώτε μόνο υδατάνθρακες, το σώμα σας τους μετατρέπει σε απλά σάκχαρα, άρα θα παράγει επιπλέον ινσουλίνη. Με απλά λόγια, το αίσθημα της πείνας δε θα εξαφανιστεί ποτέ και εσείς θα οδηγηθείτε στο... ψυγείο ξανά. 2. Κατεψυγμένα προϊόντα: Κάνατε την καθιερωμένη σας βόλτα στο σουπερμάρκετ και η κατάψυξη γέμισε για την επόμενη εβδομάδα. Το νάτριο όμως που περιέχουν τα κατεψυγμένα λαχανικά, για παράδειγμα, συγκρατεί το νερό και έτσι εσείς δε θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προτιμήστε φρέσκα φρούτα και λαχανικά και οδηγηθείτε στην πόρτα του οπωροπώλη σας πιο συχνά. 3. Προϊόντα 0%: Η ετικέτα που τραβάει όλα τα βλέμματα, καθώς οι περισσότερες από εσάς θεωρείτε πως καταναλώνοντας διαιτητικά προϊόντα θα αποφύγετε και τις παραπάνω θερμίδες. Η παγίδα όμως είναι μεγάλη και εσείς δεν πρέπει να... ξαναπέσετε μέσα. Οι έρευνες δείχνουν, πως όταν προτιμάτε τροφές με χαμηλότερα λιπαρά, καταλήγετε να τρώτε 30% μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού, αφού στο μυαλό σας θεωρείτε πως δεν... παχαίνει. 4. Cocktails(με λίγες θερμίδες): Όσο και αν ψάξετε, δε θα βρείτε καμία δίαιτα να σας προσφέρει ένα διαιτητικό cocktail (πιστέψτε μας το έχουμε ψάξει καλά).Ακόμη, λοιπόν, και αν οι κατάλογοι σας συστήνουν εντυπωσιακά cocktails με λίγες θερμίδες, εσείς πρέπει να δείξετε σθένος και να πείτε το μεγάλο... ΟΧΙ. Γενικώς, το αλκοόλ παχαίνει και το σώμα σας δυσκολεύεται αρκετά για να το αποβάλλει. Ένα άλλο μεγάλο κακό του οινοπνεύματος, είναι η αίσθηση της πείνας που δημιουργείται αμέσως μετά την κατανάλωσή του. Και ποια από εσάς, δεν έχει οδηγηθεί σε κάποια 24ωρη καντίνα ύστερα από μία ξέφρενη βραδιά; Νομίζουμε, ότι η συμβουλή αυτή θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για τους επόμενους μήνες. Summer is... loading! 5. Χυμοί: Πολλές φορές θέλετε να αποφύγετε τον καφέ και παραγγέλνετε ένα χυμό (μήλο, ανανά, μπανάνα). Ποιος σας είπε όμως, ότι είναι τόσο αθώος για τα κιλά σας; Μπορεί να καταναλώνετε φρούτα, αλλά δυστυχώς λαμβάνετε μόνο τις θερμίδες τους και όχι τα θρεπτικά τους συστατικά. Επιπλέον, η ζάχαρη που περιέχουν τα χάρτινα αυτά κουτιά είναι άκρως ακατάλληλη για το καλλίγραμμο κορμί σας. Αρκεστείτε, λοιπόν, σε έναν απλό φυσικό χυμό πορτοκαλιού και χαρίστε στον εαυτό σας την ευεξία που του αξίζει. 6.Γλυκά: Ανοίγει ο καιρός, ανοίγει και η διάθεσή σας για γλυκό! Κρέπες, βάφλες και παγωτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή γλυκά που ξετρυπώνουν στα ανοιξιάτικα τραπέζια και εσείς τρέχετε να... κρυφτείτε. Ναι, δυστυχώς το κορμί θέλει θυσίες και τα γλυκά προσοχή. Δώστε στον εαυτό σας μία ημέρα ελεύθερη για γλυκάκι (ανά 15νθήμερο) και γενικώς κινηθείτε προς το... αλμυρό. Όσο για τις ώρες που νομίζετε, πως η υπογλυκαιμία σας έχει χτυπήσει την πόρτα, ένα κομματάκι μαύρης σοκολάτας είναι επιτρεπτό. 7.Dressing: Είμαστε οι πρώτες που θα σας πούμε, πως caesars χωρίς dressing είναι σαν γεμιστά χωρίς ρύζι, αλλά δυστυχώς οι θερμίδες δεν είναι με το μέρος σας. Προσπαθήστε να το ρίξετε στο κλασσικό ελαιόλαδο, λεμόνι, ξύδι ή βαλσάμικο, αν θέλετε τα κιλά σας να πάρουν την κάτω βόλτα.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1MvtZKU

via IFTTT

«Ο μύθος του αδελφού στη Μόσχα»

Προσφέρεται η Μόσχα ως εναλλακτική για την Αθήνα στο πόκερ διαπραγματευσεων με τους δανειστές της; Κατά το γερμανικό τύπο, φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας...



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1CHquKS

via IFTTT

«Μπρούσκο» VS «Κλεμμένα Όνειρα»: Ποιο σήριαλ κέρδισε χθες 30/3 τη «μάχη» της τηλεθέασης;

Τι νούμερα έκανε χθες Δευτέρα 30/3/2015 η σειρά Μπρούσκο και τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν τα Κλεμμένα Όνειρα;


The post «Μπρούσκο» VS «Κλεμμένα Όνειρα»: Ποιο σήριαλ κέρδισε χθες 30/3 τη «μάχη» της τηλεθέασης; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1xSLu1p

via IFTTT

Γλώσσα του σώματος: Τι θέλει άραγε να σας πει το μωράκι σας;

Δεν υπάρχει πιο όμορφο θέαμα από ένα μωρό να κάνει γκριμάτσες, να χαμογελάει και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Τι[...]


The post Γλώσσα του σώματος: Τι θέλει άραγε να σας πει το μωράκι σας; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1OUqSLh

via IFTTT

6000 ετών γιατρικό μειώνει τα τριγλυκερίδια και αποτρέπει πολλές ασθένειες!


Έχετε ποτέ ακούσει για το παστέλι; Ο συνδυασμός γλυκιάς γεύσης και θεραπευτικών...



δυνάμεων είναι σπάνια, αλλά αυτή το φάρμακο είναι το τέλειο παράδειγμα ενός τέτοιου συνδυασμού. Το παστέλι ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά 6.000 χρόνια πριν, και χρησιμοποιήθηκε στην αρχαία Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή. Μπορείτε να το αποκαλέσετε ως γλύκισμα ή ως φάρμακο, αλλά αυτό το φάρμακο αναφέρεται από τον Όμηρο στην Ιλιάδα. Είναι από τα πιο νόστιμα φάρμακα που θα δοκιμάσετε ποτέ, και το οποίο την ίδια στιγμή, είναι φορτωμένο με ισχυρά θρεπτικά συστατικά. Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Το παστέλι αναφέρθηκε στην Ιλιάδα ως τροφή που δινόταν στους στρατιώτες πριν από τις μάχες με σκοπό την ενίσχυση της ενέργειας και της δύναμης τους. Το παστέλι επίσης αναφέρεται σε αρχαία Αιγυπτιακά αρχεία ως ένα φάρμακο που ως επί το πλείστον καταναλώνοταν από τις γυναίκες, επειδή τόνωνε τις ορμόνες τους και προκαλούσε αύξηση της λίμπιντο τους. Τι είναι το παστέλι; Είναι ένα φάρμακο που κατασκευάζεται από δύο σούπερ-υγιεινά συστατικά - σουσάμι και μέλι. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την αρχική συνταγή, και σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε αυτό το υγιεινό και νόστιμο φάρμακο: Συστατικά: 300g ταχίνι



300g οργανικό μέλι Προετοιμασία: Πριν αναμίξετε τα υλικά σε ένα μπολ, συλλέξτε το υγρό από την κορυφή του ταχινιού. Αυτό το υγρό σαν έλαιο, από το ταχίνι, θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε το παστέλι. Πασπαλίζετε το σουσάμι πάνω από τις μπάλες και τις διατηρείτε στο ψυγείο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά καρύδια, φουντούκια, φιστίκια και ό, τι άλλους ξηρούς καρπούς σας αρέσουν. Μερικοί άνθρωποι ψήνουν το παστέλι, αλλά εμείς δεν το συνιστούμε, διότι η θερμότητα μπορεί να καταστρέψει τα θρεπτικά συστατικά. Το παστέλι μπορεί να καταναλωθεί ως σνακ ή φάρμακο, αλλά δεν πρέπει να τρώτε περισσότερα από 2-3 την ημέρα, διότι κάθε μπάλα είναι φορτωμένη με θερμίδες, έτσι δεν πρέπει να τρώτε πάρα πολλά. Ο συνδυασμός αυτών των δύο συστατικών δίνει το άγιο δισκοπότηρο μεταξύ των θρεπτικών συστατικών. Το παστέλι είναι πλούσιο σε: Ψευδάργυρο



Σίδερο



Φυτικές ίνες



Μαγνήσιο



Ασβέστιο



Χαλκό



Βιταμίνες



Βιταμίνες του συμπλέγματος Β Για να γίνω πιο ακριβής - όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας !!! Σύμφωνα με τους ειδικούς, το παστέλι επηρεάζει θετικά τη ρύθμιση των λιπιδίων στο αίμα, ιδιαίτερα τη ρύθμιση της αναλογίας μεταξύ των επιπέδων της LDH και της HDL χοληστερόλης. Το παστέλι επηρεάζει ευεργετικά τον καρδιακό ρυθμό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλό για την αρρυθμία, την υπέρταση, την ταχυκαρδία και ρυθμίζει επίσης την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό το αρχαίο φάρμακο θα σας δώσει αρκετή ενέργεια για τη σωματική και πνευματική προσπάθεια, και η μακροχρόνια κατανάλωση του παστελιού θα σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος, την χρόνια κόπωση και την κατάθλιψη. Θα αυξήσει σημαντικά τη λίμπιντο στους άνδρες και στις γυναίκες. Αυτός ο συνδυασμός έχει μια κατευναστική επίδραση σε περιπτώσεις χρόνιου στρες μέσα σε τρεις εβδομάδες τακτικής κατανάλωσης. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή, επειδή πιστεύουμε ότι δεν θα έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα ένα πιο υγιεινό και πιο νόστιμο φάρμακο!



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1DkUWLs

via IFTTT

Συνάντηση Γ.Βαρουφάκη με αντιπροσωπεία του οίκου PIMCO

Η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους διεθνείς πιστωτές και κυρίως οι εξελίξεις στην εγχώρια αγορά ομολόγων θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με αντιπροσωπεία του οίκου PIMCO, ενός εκ των μεγαλύτερων οργανισμών επενδύσεων σε κρατικά χαρτοφυλάκια.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1OUpxEa

via IFTTT

«Πάμε πακέτο»: Συνοδευόμενη από τη θετή μητέρα, αναζητά τη βιολογική της οικογένεια

Την Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 21:45, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα συγκινήσουν με τη δύναμη των πρωταγωνιστών τους.


The post «Πάμε πακέτο»: Συνοδευόμενη από τη θετή μητέρα, αναζητά τη βιολογική της οικογένεια appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/19w44ko

via IFTTT

Αποπληθωρισμός 0,1% τον Μάρτιο στην ευρωζώνη

Οι τιμές καταναλωτή στην ευρωζώνη μειώθηκαν τον Μάρτιο λιγότερο από τους δύο προηγούμενους μήνες, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να αρχίσουν να αυξάνονται ξανά σύντομα. Σύμφωνα με εκτίμηση της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), οι τιμές στην ευρωζώνη μειώθηκαν 0,1% σε ετήσια βάση, έναντι μείωσης 0,3% τον Φεβρουάριο και 0,6% τον Ιανουάριο. Το γεγονός ότι ο ρυθμός μείωσης των τιμών εμφανίζεται να ανακόπτεται αποτελεί πιθανόν καλή είδηση για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία θέλει να επιτύχει τον στόχο της για πληθωρισμό λίγο κάτω από το 2%.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1OUe8nX

via IFTTT

Bloomberg: «Γιατί η Μέρκελ δεν ανοίγει το πορτοφόλι;»

«Ακόμη και με δωρεάν χρήμα, η Μέρκελ παραμένει διστακτική να δαπανήσει» τιτλοφορείται σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg το οποίο φιλοξενεί απόψεις αναλυτών σύμφωνα με τους οποίους η Γερμανία δεν συμβάλει όσο θα μπορούσε στην αύξηση των επιπέδων ζήτησης στην ζώνη του ευρώ.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1EY60L0

via IFTTT

ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από το Μικρό σπίτι στο λιβάδι.. 40 χρόνια μετά (βίντεο 2014)

Στο βίντεο βλέπουμε τους πρωταγωνιστές της σειράς "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι" στη πάνω...


The post ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από το Μικρό σπίτι στο λιβάδι.. 40 χρόνια μετά (βίντεο 2014) appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1adZgkK

via IFTTT

Τι "σημαίνει" όταν κάποιος τρώει τα νύχια του; Οι ειδικοί απαντούν!


Μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ότι η κακή συνήθεια του να τρώει κανείς τα νύχια του ή να τραβά τις τρίχες από τα μαλλιά του, ήταν...



σημάδι στρες, νευρικότητας και ένδειξη ανασφάλειας. Ωστόσο, μία νέα έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Behaviour Therapy and Experimental Psychiatry», έρχεται να τα ανατρέψει, καθώς οι κακές αυτές συνήθειες θα μπορούσαν να αποτελούν ένα σημάδι... τελειομανίας. Παράλληλα, μάλιστα, τονίζουν ότι οι λεγόμενες «body-focused repetitive behaviours» (BFRB) επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές που εστιάζουν στο σώμα, δεν αποτελούν ένδειξη άγχους. Πιστεύουμε ότι όσοι εμφανίζουν αυτές τις επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές μπορεί να είναι τελειομανείς, κάτι που σημαίνει ότι δε μπορούν να χαλαρώσουν και να φέρουν εις πέρας διάφορα καθήκοντα σε φυσιολογικούς ρυθμούς», ανέφερε ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Μόντρεαλ Kieron O'Connor. Κατά συνέπεια, είναι επιρρεπείς στην απογοήτευση, την ανυπομονησία και τη δυσαρέσκεια, όταν δεν επιτυγχάνουν τους στόχους τους, ενώ βιώνουν και υψηλότερα επίπεδα πλήξης και ανίας», επεσήμανε. Τέλος, φαίνεται ότι παρά το γεγονός ότι αυτές οι συμπεριφορές μπορεί να προκαλέσουν σημαντική δυσφορία, φαίνεται ότι ικανοποιούν και ωθούν κάποια μορφή ανταμοιβής. Πηγή



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1DktmOo

via IFTTT

Επιστρέφει στην Αθήνα η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα του Brussels Group

Το απόγευμα φτάνουν στην Αθήνα τα μέλη της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις του Brussels Group από την περασμένη Παρασκευή. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η επιστροφή σημαίνει ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης ή εάν πρόκειται για διακοπή των συζητήσεων ενόψει του Πάσχα των καθολικών.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1GboBr1

via IFTTT

ΟΟΣΑ: Πως συγκρίνεται η Ελλάδα με άλλες οικονομίες

Να απεικονίσει την θέση της Ελλάδας στο διεθνές γίγνεσθαι σε σύγκριση με άλλες χώρες επιχειρεί ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) σε έκθεση που έδωσε σήμερα Τρίτη στη δημοσιότητα. Η έκθεση του ΟΟΣΑ παρέχει μια πανοραμική εικόνα της θέσης της χώρας σε σχέση με άλλες χώρες του Οργανισμού για μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, ζητημάτων οικονομίας, ευημερίας, ανάπτυξης, κοινωνίας, γεωργίας, απασχόλησης, εκπαίδευσης και περιφερειακής ανάπτυξης.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1IhBZZn

via IFTTT

Δείτε τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν οι πολύ πρωινές εκπομπές

Τι νούμερα τηλεθέασης συγκέντρωσαν οι πολύ πρωινές εκπομπές την Δευτέρα 30 Μαρτίου;


The post Δείτε τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν οι πολύ πρωινές εκπομπές appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1C0Tpog

via IFTTT

Τα προβλήματα στην ρευστότητα επηρεάζουν και τα προγράμματα της ΕΤΕπ

Στην διευκρίνιση ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) δεν έχει παγώσει κανένα πρόγραμμα χρηματοδότησης των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων προχώρησαν μιλώντας στο in.gr κύκλοι της τράπεζας. Σημειώνεται πως ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης ζήτησε με ερώτηση του στους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών επιβεβαίωση ή διάψευση της πληροφορίας ότι η ΕΤΕπ εδώ και ένα μήνα περίπου έχει παγώσει κάθε νέα δανειοδότηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη Ελλάδα.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/19vKZif

via IFTTT

«Το Πρωινό» VS «Mega με μία»: Ποια εκπομπή κέρδισε χθες Δευτέρα 30/3 τη «μάχη» της τηλεθέασης;

Το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε μέσο όρο...


The post «Το Πρωινό» VS «Mega με μία»: Ποια εκπομπή κέρδισε χθες Δευτέρα 30/3 τη «μάχη» της τηλεθέασης; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/19vIlZR

via IFTTT

Έχετε αϋπνίες; Ένα έξυπνο τρικ για πιο εύκολο ύπνο!


Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης ανακάλυψαν ένα σημαντικό ψυχολογικό παράγοντα που μας κρατά ξύπνιους τα βράδια και συμβουλεύουν τι να κάνουμε για να... απολαύσουμε περισσότερη χαλάρωση και να καταφέρουμε να αφεθούμε στην αγκαλιά του Μορφέα.Στη σχετική δοκιμή συμμετείχαν 34 άτομα με ιστορικό αϋπνίας και οι ερευνητές τούς χώρισαν σε δύο ομάδες. Ζήτησαν από τη μία ομάδα να προσπαθήσει να κοιμηθεί –όπως κάνει συνήθως– και από την άλλη να προσπαθήσει πάση θυσία να μην κοιμηθεί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Οι συμμετέχοντες της δεύτερης ομάδας έπρεπε να παραμείνουν ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι με τα μάτια ανοιχτά. Τους επιτρεπόταν μόνο να βλεφαρίζουν. Δεν μπορούσαν να κινηθούν στο χώρο, να στριφογυρίζουν στο κρεβάτι, να δουν τηλεόραση ή να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρονικό υπολογιστή.Έπειτα από δοκιμή διάρκειας 14 ημερών, όσοι συμμετέχοντες προσπαθούσαν να... μην προσπαθούν να κοιμηθούν –με την προσέγγιση αυτή να περιγράφεται άκρως ταιριαστά ως παράδοξη σκοπιμότητα– φάνηκε να καταφέρνουν να κοιμηθούν πιο εύκολα από όσους πάσχιζαν να χαλαρώσουν.Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι ερευνητές είναι ότι οι ανησυχίες μας για το πότε θα έρθει η στιγμή που θα μας πάρει ο ύπνος, ειδικότερα εάν η αϋπνία είναι ένα καθημερινό πρόβλημα, στερούν τελικά την αναγκαία χαλάρωση που χρειάζεται το σώμα και το μυαλό μας για να αφεθεί.Μπλοκάροντας τις σκέψεις αυτές είναι πιο πιθανό να καταφέρουμε λοιπόν να απολαύσουμε έναν ήσυχο και ξεκούραστο ύπνο. Πηγή



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1MsEuP1

via IFTTT

Συντετριμμένος ο Αντώνης Κανάκης – Πέθανε ο πατέρας του

Δύσκολες ώρες περνά ο Αντώνης Κανάκης, αφού «έφυγε» από τη ζωή ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, ο πατέρας του.


The post Συντετριμμένος ο Αντώνης Κανάκης – Πέθανε ο πατέρας του appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/19vvKpo

via IFTTT

«Κατάρρευση» 18,7% του τζίρου στο λιανικό εμπόριο το Ιανουάριο





from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1Gbb8iR

via IFTTT

Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: «Μας ζήτησε να διαψεύσουμε ότι…»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, τη γέννα της και το γεγονός ότι απαντούσε στο twitter από τα ξημερώματα!


The post Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: «Μας ζήτησε να διαψεύσουμε ότι…» appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1OTNgV2

via IFTTT

Αυτά τα πόδια ανήκουν σε πασίγνωστη Ελληνίδα μαμά! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες.


The post Αυτά τα πόδια ανήκουν σε πασίγνωστη Ελληνίδα μαμά! Πάει κάπου το μυαλό σας; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/19vnZQx

via IFTTT

Η συνομιλία της Ελένης στο twitter με κάτοικο της Άνδρου και η αποκάλυψη της παρουσιάστριας!

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε σε tweet κατοίκου της Άνδρου!


The post Η συνομιλία της Ελένης στο twitter με κάτοικο της Άνδρου και η αποκάλυψη της παρουσιάστριας! appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/19vnWUN

via IFTTT

CNBC: Είναι η Ρωσία η τελευταία ελπίδα της Ελλάδας για επιβίωση;





from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1adDbTi

via IFTTT

«Τρίχες»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου;

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31/3/2015 στο Επεισόδιο 19 της σειράς του Αντ1 "Τρίχες";


The post «Τρίχες»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1EXLn1o

via IFTTT

9 λάθη που ευθύνονται για το λίπος της κοιλιάς


Η απαλλαγή από το λίπος στην κοιλιά δεν είναι σημαντική μόνο για την εμφάνιση. Το επιπλέον λίπος στην περιοχή είναι προάγγελος καρδιακής νόσου, διαβήτη τύπου 2, αντίστασης στην... ινσουλίνη και ορισμένων ειδών καρκίνου. Αν η άσκηση και η διατροφή δεν έχουν κάνει πολλά για να βελτιώσουν την κοιλιά σας, τότε μπορεί να ευθύνονται οι ορμόνες, η ηλικία και άλλοι γενετικοί παράγοντες. Δείτε 10 πιθανές αιτίες που εμποδίζουν το χάσιμο λίπους από την κοιλιά σας.ΜεγαλώνετεΚαθώς μεγαλώνετε, το σώμα σας αλλάζει τον τρόπο που παίρνει και που χάνει βάρος.Αντρες και γυναίκες εμφανίζουν πτώση του μεταβολικού ρυθμού. Εκτός από αυτό, οι γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν και την εμμηνόπαυση.Αν οι γυναίκες παχύνουν μετά την εμμηνόπαυση, πιο πιθανό είναι να παχύνουν στην κοιλιά, δήλωσε ο Michael Jensen, καθηγητής στη Mayo Clinic.Στην εμμηνόπαυση, η παραγωγή των οιστρογόνων και της προγεστερόνης μειώνεται. Στο μεταξύ, αρχίζουν και τα επίπεδα της τεστοστερόνης να μειώνονται, αλλά με μικρότερο ρυθμό. Η αλλαγή στις ορμόνες οδηγεί τις γυναίκες να κρατούν βάρος στην κοιλιά. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να καταπολεμήσετε τη διαδικασία.Τρώτε πολλά κατεργασμένα τρόφιμαΟ Patton δήλωσε ότι επεξεργασμένα τρόφιμα, όπως το άσπρο ψωμί, τα κρακεράκια και τα τσιπς, καθώς και η ζάχαρη στα γλυκά ροφήματα και τα επιδόρπια αυξάνουν τη φλεγμονή στον οργανισμό. Το λίπος στην κοιλιά συνδέεται με φλεγμονή, επομένως η μεγάλη κατανάλωση κατεργασμένων τροφίμων εμποδίζει την ικανότητα απώλειας λίπους από την κοιλιά. Φυσικές τροφές, όπως φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής άλεσης, είναι γεμάτες αντιοξειδωτικά, που έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί ενδεχομένως να εμποδίσουν το λίπος στην κοιλιά.Τρώτε τα λάθος λιπαράΟ οργανισμός δεν αντιδρά με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα λιπαρά. Ερευνητές συνδέουν την υψηλή κατανάλωση κορεσμένων λιπαρών με αυξημένο κοιλιακό λίπος. Αντίθετα, μονοακόρεστα λιπαρά και συγκεκριμένα είδη πολυακόρεστων λιπαρών έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες στον οργανισμό και αν καταναλώνονται σε σωστές μερίδες μπορεί να ωφελήσουν. Ωστόσο, ο Patton προειδοποιεί ότι η μεγάλη κατανάλωση λιπαρών οποιοδήποτε είδους αυξάνει την πρόσληψη θερμίδων και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση βάρους. Επομένως, να απολαμβάνετε τα υγιεινά λιπαρά με μέτρο .Η άσκηση δεν είναι αρκετά απαιτητικήΓια να εξαφανίσετε το λίπος στην κοιλιά πρέπει να εντείνετε την άσκηση. Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ‘’Medicine and Science in Sports and Exercise’’, άνθρωποι που ολοκλήρωσαν πρόγραμμα άσκησης υψηλής έντασης έχασαν περισσότερο κοιλιακό λίπος σε σχέση με όσους ακολουθήσαν πρόγραμμα χαμηλής έντασης.Η γυμνάστρια Natalie Jill, δήλωσε ότι πρέπει να ασκείστε σε μεγάλη ένταση, επειδή στόχος είναι να κάψετε περισσότερες θερμίδες, πράγμα που κάνει η άσκηση υψηλής έντασης.Ασκήσεις υψηλής έντασης θα σας κάνουν να καίτε περισσότερες θερμίδες σε μικρότερο χρόνο.Έχετε στρεςΤο στρες κάνει πιο δύσκολη την απώλεια περιττών κιλών, ιδιαίτερα από τη μέση. Δεν είναι μόνο το ότι θέλετε τροφές υψηλές σε λιπαρά και θερμίδες όταν έχετε στρες αλλά και λόγω της κορτιζόλης η οποία μπορεί να αυξήσει την ποσότητα λίπους που κρατά το σώμα και να μεγαλώσει τα λιπώδη κύτταρα. Υψηλότερα επίπεδα κορτιζόλης έχουν συνδεθεί με περισσότερο λίπος.Δεν κοιμάστε επαρκώςΑν κοιμάστε λιγότερες από 6 ώρες τη νύχτα, για να μικρύνετε την περίμετρο μέσης θα πρέπει να κοιμάστε περισσότερο. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 70.000 γυναίκες ανακάλυψε ότι όσες κοιμόνταν 5 ώρες ή λιγότερο τη νύχτα είχαν 30% περισσότερες πιθανότητες να αυξήσουν το βάρος τους κατά 15 περίπου κιλά σε σχέση με όσες κοιμόνταν 7 ώρες.Το σώμα σας έχει σχήμα μήλουΟ Dr. Kashyap δήλωσε ότι αν τείνετε να αποθηκεύετε τα κιλά γύρω από τη μέση παρά γύρω από τους γοφούς, τότε ανήκετε στο σχήμα μήλου. Η συγκεκριμένη γενετική προδιάθεση σημαίνει ότι το να χάσετε λίπος από την κοιλιά είναι πιο δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο.Είστε άρρωστοιΑν τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι υψηλά, μπορεί ενδεχομένως να δυσκολεύεστε να χάσετε βάρος.Ο Dr. Kashyap δήλωσε ότι αν έχετε σώμα- μήλο και είστε υπέρβαροι είναι καλή ιδέα να δείτε τον γιατρό σας, καθώς υπάρχει πιθανότητα να έχετε προδιαβήτη ή διαβήτη.Δεν έχετε κίνητροΟ Dr. Kashyap, δήλωσε ότι η μείωση του κοιλιακού λίπους θέλει συνδυαστική προσέγγιση διατροφής χαμηλής σε θερμίδες, που είναι υψηλή σε ίνες και χαμηλή σε υδατάνθρακες και ζάχαρη, μαζί με άσκηση με βάρη και άσκηση που ωφελεί το καρδιαγγειακό. Πηγή



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/19vi0Ly

via IFTTT

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων το Πάσχα

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων από τις 11:00 μέχρι τις 18:00 στην Αθήνα και μέχρι τις 16:00 στον Πειραιά. Οι εμποροϋπάλληλοι αντιδρούν και στο πλαίσιο αυτό έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία. Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα ισχύσει το συνεχές και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Η Δευτέρα του Πάσχα είναι υποχρεωτική αργία και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1CrSot1

via IFTTT

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που αντιγράφουν τα παιδιά από τους γονείς!

Τα παιδιά από την πολύ μικρή ακόμα ηλικία τους απορροφούν όλα όσα βλέπουν και ακούνε σαν σφουγγάρι. Το πρώτο περιβάλλον[...]


The post Αυτά είναι τα 10 πράγματα που αντιγράφουν τα παιδιά από τους γονείς! appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1xuSHnJ

via IFTTT

«Ηρωίδες»: Ξεκινά ένας κρυφός πόλεμος ανάμεσα στην…

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31/3/2015 στο επεισόδιο 11 της σειράς του Mega "Ηρωίδες";


The post «Ηρωίδες»: Ξεκινά ένας κρυφός πόλεμος ανάμεσα στην… appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1IhgJTB

via IFTTT

Δεν θα λειτουργήσει αύριο το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου





from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1CGufjG

via IFTTT

«Εθνική Ελλάδος»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου;

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31/3/2015 στη σειρά του Mega "Εθνική Ελλάδος";


The post «Εθνική Ελλάδος»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1CGqxXj

via IFTTT

Goldman Sachs: Επιδεινώνονται οι συνθήκες λειτουργίας των ελληνικών τραπεζών

Την προειδοποίηση πως το περιβάλλον λειτουργίας των ελληνικών τραπεζών επιδεινώνεται όσο εξακολουθεί να υπάρχει ασάφεια σχετικά με το εάν θα υπάρξει πολιτική συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της απηύθυνε σήμερα η Goldman Sachs σε ανάλυσή της, η οποία βασίζεται στα συμπεράσματα επαφών στελεχών της στην Αθήνα.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1xuNSLo

via IFTTT

Απογείωσε τις ερωτικές σου επαφές με 7 πικάντικα μυστικά αποπλάνησης

Εσύ και ο καλός σου έχετε σίγουρα τις καλές σας ερωτικές στιγμές (άλλοτε τρυφερές, άλλοτε γεμάτες ιδρώτα και άλλοτε με[...]


The post Απογείωσε τις ερωτικές σου επαφές με 7 πικάντικα μυστικά αποπλάνησης appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/19DM3jY

via IFTTT

Δίαιτα: 10 μυστικά για σούπερ μεταβολισμό!


Η τόνωση του μεταβολισμού είναι ιδιαίτερα σημαντική για την απώλεια βάρους, αλλά το πόσο γρήγορα το σώμα σας καίει θερμίδες εξαρτάται από... πολλούς παράγοντες . Οι άνδρες καίνε περισσότερες θερμίδες από τις γυναίκες, ακόμα



και όταν ξεκουράζονται.Για τους περισσότερους ανθρώπους , ο μεταβολισμός επιβραδύνεται σταθερά μετά την ηλικία των 40 . Διαβάστε παρακάτω τους 10 τρόπους για να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας:Ενδυνάμωση μυώνΤο σώμα μας καίει συνεχώς θερμίδες , ακόμα και όταν δεν κάνουμε τίποτα. Αυτός ο μεταβολικός ρυθμός



είναι υψηλότερος



σε άτομα με περισσότερους μύες. Επιπλέον, μετά από μια περίοδο έντονης άσκησης, οι μύες ενεργοποιούνται, αυξάνοντας το μέσο ημερήσιο ρυθμό του



μεταβολισμού.Αεροβική άσκησηΗ αεροβική άσκηση



ενισχύει το μεταβολισμό μετά από κάθε προπόνηση. Υψηλής έντασης άσκηση παρέχει ένα αυξανόμενο μεταβολικό ρυθμό. Δοκιμάστε μια πιο έντονη άσκηση στο γυμναστήριο σε συνδυασμό



με τρέξιμο, θα ωφεληθείτε ιδιαίτερα.Να πίνετε πολύ νερόΤο σώμα χρειάζεται νερό για να κάνει τις καύσεις. Αν είστε αφυδατωμένοι, ο μεταβολισμός σας επιβραδύνεται. Σε μια μελέτη , οι ενήλικες που έπιναν οκτώ ή περισσότερα ποτήρια νερό την ημέρα έκαψαν περισσότερες θερμίδες από εκείνους που έπιναν τέσσερα . Για να μείνει ενυδατωμένοι , πιείτε ένα ποτήρι νερό ή άλλο ποτό χωρίς ζάχαρη πριν από κάθε γεύμα και σνακ . Επιπλέον, προσπαθήστε να καταναλώνετε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα οποία είναι γεμάτα υγρά.Ενεργειακά ΠοτάΟρισμένα συστατικά στα ενεργειακά ποτά μπορεί να τονώσουν το μεταβολισμός σας. Είναι γεμάτα καφεΐνη που αυξάνουν την ποσότητα της ενέργειας που χρησιμοποιεί το σώμα σας. Τα ενεργειακά ποτά όμως, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα όπως



υψηλή αρτηριακή πίεση



και προβλήματα ύπνου σε ορισμένους ανθρώπους . Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής δεν τα προτείνει για παιδιά και εφήβους.ΣνακΚαταναλώνοντας



ένα μικρό γεύμα ή σνακ κάθε 3 με 4 ώρες ενισχύετε το μεταβολισμό σας και έτσι καίτε περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας.Κάντε πικάντικα τα γεύματά σαςΤο μαγείρεμα των τροφίμων με μια κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κόκκινο ή πράσινο



τσίλι μπορεί να ενισχύσει το μεταβολικό ρυθμό σας . Το αποτέλεσμα είναι πιθανότατα προσωρινό , αλλά αν τρώτε πικάντικα τρόφιμα συχνά , είναι πιθανό να ωφεληθείτε περισσότερο. ΠρωτεϊνεςΤο σώμα μας καίει πολύ περισσότερες θερμίδες από την πέψη των πρωτεϊνών από ό, τι για το λίπος ή τους υδατάνθρακες . Αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή , η αντικατάσταση κάποιων υδατανθράκων με άπαχων



τροφών πλούσιων σε πρωτεΐνες μπορεί να ενισχύσουν το μεταβολισμό σας. Υγιείς πηγές πρωτεϊνών περιλαμβάνουν άπαχο βοδινό κρέας , γαλοπούλα, ψάρι , λευκό κρέας, κοτόπουλο, tofu , τα καρύδια , τα φασόλια , τα αυγά , και γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.ΚαφέςΕάν σας αρέσει ο



καφές , μπορείτε να απολαύσετε πιθανώς την αύξηση της ενέργειας και της συγκέντρωσης. Ο καφές, όταν καταναλώνεται με μέτρο, ωφελεί μακροπρόθεσμα αυξάνοντας



το μεταβολικό σας ρυθμό σας. Η καφεΐνη μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε λιγότερο κουρασμένοι , ακόμη και να αυξήσει την αντοχή σας, ενώ ασκείστε .Πράσινο τσάιΤο πράσινο τσάι



προσφέρει



συνδυασμένα οφέλη από την καφεΐνη και τις κατεχίνες , ουσίες που φαίνεται να ενισχύουν



το μεταβολισμό για μερικές ώρες . Η έρευνα δείχνει ότι η κατανάλωση πράσινου τσαγιού ωθεί το σώμα να κάψει 17 % περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια



μέτριας έντασης άσκησης, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα .Αποφύγετε τις γρήγορες και επικίνδυνες δίαιτεςΟι δίαιτες, που αφορούν την κατανάλωση λιγότερων από 1.200 ( αν είστε γυναίκα ) ή 1.800 ( αν είστε άντρας ) θερμίδες την ημέρα, είναι καταστροφικές για όσους ελπίζουν να επιταχύνουν το μεταβολισμό τους . Πηγή



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1bLQVVE

via IFTTT

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης των Alpha –Emporiki στην Κύπρο

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία συγχώνευσης και η τελική ενοποίηση των συστημάτων της Emporiki Bank Cyprus με την Alpha Bank στην Κύπρο. Η διαδικασία συγχώνευσης ξεκίνησε στις 22 Δεκεμβρίου 2014 με την Alpha Bank να ενημερώνει την 1 Μαρτίου 2015 ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά του 100% των μετοχών, που αποτελούν το εκδοθέν μετοχικό κεφάλαιο της Emporiki Bank Cyprus Ltd.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1ILFaJR

via IFTTT

«Οι συμμαθητές»: Τι θα δούμε απόψε Τρίτη 31 Μαρτίου;

Τι θα δούμε απόψε Τρίτη 31/3/2015 στο επεισόδιο 95 της σειράς του Ant1 "Οι συμμαθητές";


The post «Οι συμμαθητές»: Τι θα δούμε απόψε Τρίτη 31 Μαρτίου; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1GaJMJE

via IFTTT

Η Γερμανία ξέφυγε από τον αποπληθωρισμό

Η Γερμανία ξέφυγε από τον αποπληθωρισμό για πρώτη φορά ύστερα από τρεις μήνες καθώς η οικονομία της ισχυροποιήθηκε και η ΕΚΤ ξεκίνησε το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.Οι τιμές καταναλωτή στη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης αυξήθηκαν 0,1% τον Μάρτιο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας της χώρας.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1CGe7Pe

via IFTTT

«Μπρούσκο»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου;

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31/3/2015 στο επεισόδιο 323 της σειράς του Ant1 "Μπρούσκο";


The post «Μπρούσκο»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/19uDEzp

via IFTTT

Μάρδας: Ο ΕΝΦΙΑ θα διατηρηθεί για λίγο ακόμη

Στη διευκρίνιση ότι ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων «θα διατηρηθεί για λίγο ακόμη» προχώρησε σήμερα Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega».



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1Dj9n2B

via IFTTT

Ενημέρωση επιχειρηματιών από τον υπουργό Οικονομικών

Συνάντηση με επιχειρηματίες και εκπροσώπους επιχειρηματικών συνδέσμων είχε χθες Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου για τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και τις επιδιώξεις της κυβέρνησης στο πεδίο της οικονομίας.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1BGn8Tv

via IFTTT

«Δικαίωση»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου;

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31/3/2015 στο επεισόδιο 85 της σειράς του Mega "Δικαίωση";


The post «Δικαίωση»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1Crw5Uf

via IFTTT

Πώς να σταματήσετε άμεσα μια "απλή πλην επίμονη αιμορραγία"


Πώς να σταματήσετε άμεσα μια "απλή πλην επίμονη αιμορραγία"... Δεν είναι σπάνιο στις καθημερινές μας δραστηριότητες να πάθουμε κάποιο μικρό ατύχημα και να έχουμε αιμορραγία από κάποιο κόψιμο στα χέρια ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός μας. Στα μικρά, πολύ επιφανειακά κοψίματα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αν το κόψιμο είναι πιο βαθύ, τότε είναι σημαντικό να σταματήσετε την αιμορραγία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Η κλινική Mayo των ΗΠΑ συστήνει τα ακόλουθα σχετικά με την περίπτωση ατυχήματος με βαθύ κόψιμο/τραύμα στο σπίτι: Αυτό που πρέπει να κάνετε εκείνη τη στιγμή είναι να βρείτε μια καθαρή πετσέτακουζίνας χωρίς χνούδι. Μην χρησιμοποιήσετε χαρτοπετσέτα, αφού η απορροφητικότητά της είναι μικρότερη και έχει την ιδιότητα να διαλύεται σε κομμάτια από τα υγρά, όπως το αίμα στην προκειμένη περίπτωση.



Η καθαρή, στεγνή, πετσέτα είναι ιδανική. Τυλίξτε καλά το σημείο που κοπήκατε καιασκείστε πίεση για να περιορίσετε την αιμορραγία. Προσοχή: Όσο και αν έχετε περιέργεια εκείνη τη στιγμή, μην αφαιρέσετε την πετσέτα έστω και για λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να δείτε την εξέλιξη του τραύματος και το κατά πόσον έχει σταματήσει η αιμορραγία. Αρκούν λίγα δευτερόλεπτα χαλάρωσης της πίεση στο σημείο του τραύματος, ώστε να ακυρώσετε την προσπάθεια πήξης του αίματος και να πρέπει να αρχίσετε από την αρχή. Διατηρείστε την πίεση στο σημείο για τουλάχιστον 20 λεπτά. Αν το αίμα είναι τόσο πολύ, ώστε τρέχει μέσα από την πετσέτα, μην την αφαιρέσετε. Προσθέστε άλλη μία μία πάνω από αυτή και αν μπορείτε δέστε τη πολύ καλά με κολλητική ταινία γύρω από το τραύμα, συνεχίζοντας να ασκείτε πίεση σε αυτό. Σε ακραίες περιπτώσεις που η αιμορραγία δεν υποχωρεί, ασκείστε πίεση με το δάχτυλό σας στην κοντινότερη αρτηρία, ώστε να εμποδίσετε λίγο την ροή του αίματος σε εκείνο το σημείο και να του δώσετε χρόνο να πήξει στην πληγή. Όλα αυτά είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνετε σε περίπτωση έντονης αιμορραγίας από κάποιο κόψιμο. Εφόσον το συμβάν είναι σοβαρό, πρέπει να επισκεφτείτε το νοσοκομείο ή να ειδοποιήσετε τις Πρώτες Βοήθειες.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1IgWK7C

via IFTTT

«Κόκκινες» και «κίτρινες» κάρτες από την τρόικα σε μέτρα της λίστας «Βαρουφάκη»

«Κόκκινες» και «κίτρινες» κάρτες μοίρασαν χθες τα τεχνικά κλιμάκια των ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ στην Αθήνα σε πολλά από τα εισπρακτικά μέτρα που πρότεινε η κυβέρνηση στους θεσμούς και περιλαμβάνονται στη λίστα με τις δημοσιονομικές παρεμβάσεις ύψους 3,7 δισ. ευρώ. Τα τεχνικά κλιμάκια εξέτασαν με υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών κάποιες από τις 22 φορολογικές παρεμβάσεις που πρότεινε η κυβέρνηση , ενώ σήμερα Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η σχετική συζήτηση.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/19Dzc0U

via IFTTT

«Ρουά ματ»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου;

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31/3/2015 στο επεισόδιο 133 της σειράς του Ant1 "Ρουά ματ";


The post «Ρουά ματ»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1Gavhpm

via IFTTT

«Κλεμμένα όνειρα»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου;

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31/3/2015 στο επεισόδιο 523 της σειράς του Mega "Κλεμμένα όνειρα";


The post «Κλεμμένα όνειρα»: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/19ukx8N

via IFTTT

Μάθε τον καλύτερο τρόπο για να καθαρίζεις την τουαλέτα σου


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν καθαρίζεις σωστά την τουαλέτα σου; Αν χρησιμοποιείς το πιγκάλ (το βουρτσάκι της τουαλέτας) για να το κάνεις, τότε...



σίγουρα δεν την καθαρίζεις όπως θα έπρεπε..



Το πιγκάλ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ποτέ για καθαρισμό της λεκάνης, όπως δε θα φορούσες ποτέ ένα ρούχο που θα είχε πέσει μέσα στην τουαλέτα σου. Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσεις τη λεκάνη της τουαλέτας σου είναι με τη χρήση χαρτιού κουζίνας. Βάλε τα γάντα σου, ρίξε λίγη σκόνη καθαρισμού, άφησέ την για λίγη ώρα να δράσει και στη συνέχεια τρίψε τη λεκάνη με χαρτί κουζίνας μέχρι να καθαρίσει. Έπειτα ξέπλυνε την τουαλέτα τραβώντας το καζανάκι. Η λεκάνη σου είναι πεντακάθαρη!



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1Ganc3W

via IFTTT

Το "κόλπο" του 5+2 που σας αδυνατίζει χωρίς να κάνετε δίαιτα!


Είναι σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους "μπελάδες" όλων, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο: η απώλεια των περιττών κιλών όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά και εμφάνισης, αφού οι παραλίες θέλουν μαγιό και το μαγιό θέλει... θυσίες. Υπάρχουν διάφορα διατροφικά πλάνα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να χάσετε σωματικό βάρος, αν και το πιο σημαντικό είναι πάντα η τακτική άσκηση. Αν, ωστόσο, κουραστήκατε από τις δίαιτες και θέλετε ένα απλό πρόγραμμα που εγγυημένα θα σας βοηθήσει, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το "5+2". Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση British Journal of Diabetics & Vascular Disease διαπίστωσε ότι η "ενδιάμεση" νηστεία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να βοηθήσει υπέρβαρους και παχύσαρκους ενήλικες να χάσουν βάρος. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δρ James Brown, εκ των επικεφαλής της έρευνας, αυτή η μέθοδος λειτουργεί ακόμα καλύτερα για τις γυναίκες. Προτείνει να τρώτε κανονικά για 5 ημέρες της εβδομάδας και καταναλώνετε λιγότερες από 500 θερμίδες για τις υπόλοιπες 2 ημέρες, χωρίς να είναι απαραίτητο αυτές οι 2 μέρες να είναι συνεχόμενες. Η σύντομη νηστεία βελτιώνει την ευαισθησία του οργανισμού στην ινσουλίνη και μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση του μεταβολισμού. Ακόμα, μπορείτε να το βρείτε δύσκολο να ασχοληθεί με τις παρενέργειες, όπως η πείνα στις ημέρες νηστείας, λέει. Οι ερευνητές επισημαίνουν, ωστόσο, ότι για κάθε απόφαση που παίρνετε για αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες, είναι καλό να μιλήσετε πρώτα με τον γιατρό σας.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1EXal10

via IFTTT

Δες με ποιον επαγγελματία ΔΕΝ πρέπει να μπλέξεις αν θέλεις να κάνεις μια σωστή σχέση!


Ποτέ μα ποτέ, όταν γνωρίζεις έναν άντρα, δεν ξέρεις πως θα σου βγει τελικά. Αυτό είναι νόμος γιατί πολύ απλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και γεμάτη εκπλήξεις, ευτυχώς! Το αν με έναν άντρα...



τελικά θα καταλήξεις μαζί ή τελοσπάντων θα κάνεις μία όμορφη σχέση η οποία ακόμα και σε γάμο να μην οδηγήσει, θα σου δώσει ωραίες στιγμές, αυτό δεν μπορεί κανείς να στο εγγυηθεί γιατί όλα είναι θέμα τύχης και συγκυριών! Αλλά βρε κορίτσια, είναι και κάποιες φορές που τα σημάδια που φωνάζουν να φύγεις μακριά, είναι τόσο έντονα που πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε το λόγο για τον οποίο επιμένετε και το προσπαθείτε! Δεν εννοούμε φυσικά μόνο τα θέματα χαρακτήρα και συμπεριφοράς, που αυτά, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε τα αντιλαμβανόμαστε πιστεύουμε, αλλά ακόμη και από το... επάγγελμα κάποιου! Ε ναι λοιπόν κορίτσια, με καμία ρατσιστική και απαξιωτική διάθεση, υπάρχουν κάποια επαγγέλματα τα οποία μόλις τα ακούσετε, καλά θα κάνετε να γίνετε καπνός! Δείτε μία μικρή λίστα παρακάτω έτσι για να πάρετε μία ιδέα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα ΠΕΡΙΕΡΓΑ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!



1. Kαλλιτέχνης, συγγραφέας και όλα τα παρεμφερή: Είναι υπέροχο ένας άντρας να έχει έντονα αναπτυγμένη την καλλλιτεχνική του πλευρά! Συνδυάζει ευαισθησία, δημιουργικότητα και σίγουρα έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ο οποίος δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε ποτέ! Eίναι ρομαντικός, κοιτάζει τα αστέρια ενώ παράλληλα δημιουργεί και επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα μαγαζιά για φαγητό και ποτό! Όμως, δεν θέλουμε να σας απογοητεύσουμε αλλά τα αρνητικά στην προκειμένη είναι πολύ περισσότερα από τα θετικά. Αρχικά, δεν έχει σταθερό εισόδημα! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να βρεθείτε να τον ζείτε εσείς, με τον ταπεινό δυστυχώς μισθό σας! Επιπλέον, το ιδιαίτερο του χαρακτήρα του και το ότι είναι γενικά στον κόσμο του, μπορεί τις πρώτες 10 μέρες να είναι σέξι, αλλά μετά αρχίζει και σπάει νεύρα! Και last but not least: Είστε σίγουρες ότι θέλετε έναν άντρα που να κλαίει περισσότερο από εσάς; 2. Aστυνομικός, στρατιωτικός κτλ: Tο ακριβώς αντίθετο με την περίπτωση από πάνω! Με το συγκεκριμένο άντρα δε θα νιώσετε ποτε φόβο ή ανασφάλεια γιατί πολύ απλά όλους τους σπάει στο ξύλο! Δεν είναι ρομαντικός, δεν είναι συναισθηματικός και προτιμάει τα μπουζούκια και το γυμναστήριο. Η δουλειά του είναι απαιτητική και τον γεμίζει άγχος και στρες. Να ξέρετε, ότι οι περισσότεροι εξ" αυτών εκτός του ότι είναι παντρεμένοι με τη δουλειά τους, έχουν τόση πειθαρχεία και είναι γενικά τόσο αυστηροί σαν άνθρωποι, που ρομαντικές εκδρομές, εκπλήξεις και δωράκια μην περιμένετε! Το πολύ πολύ να δείρει για πάρτη σας κάποιον που σκέφτηκε να σας ενοχλήσει! Μην αντιδράσετε, αλλά δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία είναι έτσι. Υπάρχουν βέβαια και οι φωτεινές εξαιρέσεις, ειδικά οι νεότεροι άνθρωποι, αλλά... 3. Άεργος: Tώρα αλήθεια τι περιμένετε να σας πούμε; ΄Εχει άπειρο ελεύθερο χρόνο, απίστευτη όρεξη για εξόδους και εκδρομές, μαγειρεύει, κάνει μπουγάδα, κάνει και φασίνα! Αλλά ως πότε βρε κορίτσια; Εκτός του ότι τα λεφτά κάποια στιγμή τελειώνουν, μοιραία έρχεται και η γνωστή φρίκη που πιάνει όλους τους άνεργους ή για να το πούμε καλύτερα τους άνεργους κατ" επιλογή! Και τι θα κάνω, και τι θ" απογίνω;



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1IgtWMz

via IFTTT

Ποιοι τύποι ανθρώπων το παρακάνουν με το φαγητό


Επικεντρωθήκατε πολύ στο μεταβολισμό σας, κάνατε δίαιτα και γυμναστική, αλλά αποτέλεσμα δεν είδατε. Μήπως τελικά για την ροπή σας στην υπερφαγία φταίει η προσωπικότητά σας; Σύμφωνα με μια έρευνα ελβετών επιστημόνων, οι εξωστρεφείς, οι νευρωτικοί και οι ανοργάνωτοι είναι πιο πιθανό να καταλήγουν στην υπερφαγία. Αντίθετα, όσοι είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και ευσυνείδητοι έχουν λιγότερες πιθανότητες να το παρακάνουν με το φαγητό, επιλέγοντας σνακ υψηλής θερμιδικής αξίας. Το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ελβετίας συγκέντρωσε 1.000 απαντήσεις σε τρία ερωτηματολόγια σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, τις διατροφικές επιλογές και την προσωπικότητα των συμμετεχόντων. Το τελευταίο ερωτηματολόγιο σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσδιορίσει τις πέντε βασικές διαστάσεις της προσωπικότητας: την ειλικρίνεια, την ευσυνειδησία, την εξωστρέφεια, την τερπνότητα και τον νευρωτισμό. Διαπιστώσαμε ότι η προσωπικότητα ενός ατόμου καθορίζει το γιατί και το τι επιλέγει να τρώει» εξήγησε η επικεφαλής της μελέτης Carmen Keller. «Η έλλειψη ευσυνειδησίας κάνει τους ανθρώπους να τρώνε παρορμητικά και να χάνουν τον αυτοέλεγχό τους στη θέα δελεαστικών, εύγευστων και μυρωδάτων φαγητών». Η ίδια ανέφερε ακόμη, ότι οι νευρωτικοί άνθρωποι μπορεί να καταναλώνουν πολλά φαγητά υψηλής θερμιδικής αξίας για να αντιμετωπίσουν τα αρνητικά συναισθήματά τους. Ακόμη, οι εξωστρεφείς μπορεί να τρώνε λιπαρά φαγητά και να πίνουν περισσότερο αλκοόλ, επειδή τείνουν να τρώνε συχνά με άλλους ανθρώπους στο πλαίσιο κοινωνικών συναναστροφών.



Όσοι είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες καταναλώνουν περισσότερα φρούτα, λαχανικά και σαλάτες και τείνουν να τρώνε λιγότερο συχνά κρέας. Πηγή



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1Igks3K

via IFTTT

Πότε είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος θανάτου μετά από εγχείρηση;


Δεν είναι όλες οι εγχειρήσεις εξίσου επικίνδυνες, από στατιστική τουλάχιστον άποψη. Μία νέα γερμανική επιστημονική έρευνα διαπιστώνει ότι...



οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάνει εγχείρηση, κινδυνεύουν περισσότερο να πεθάνουν τα απογεύματα, τα Σαββατοκύριακα και τον μήνα Φεβρουάριο. Γενικότερα η θνησιμότητα μετά από εισαγωγή σε νοσοκομείο εμφανίζει διακυμάνσεις μέσα στην μέρα, την εβδομάδα και το έτος, κάτι που έχει διαπιστωθεί και από προηγούμενες έρευνες σε διάφορες χώρες. Η νέα μελέτη δείχνει ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει ειδικότερα όσον αφορά τη θνησιμότητα μετά από εγχείρηση. Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε, η εγχείρηση που γίνεται τα απογεύματα, εμφανίζει κατά μέσο όρο 21% αυξημένο κίνδυνο θανάτου, σε σχέση με άλλες ώρες μέσα στη μέρα. Η εγχείρηση στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σχετίζεται με κατά 22% αυξημένο κίνδυνο θανάτου, σε σχέση με τις καθημερινές. Εξάλλου ο Φεβρουάριος είναι ο χειρότερος μήνας για εγχείρηση, αφού τότε υπάρχει αυξημένος κατά 16% κίνδυνος θανάτου, σε σχέση με τους υπόλοιπους μήνες του έτους. Προς το παρόν, οι Γερμανοί ερευνητές απέφυγαν να εξάγουν οριστικά συμπεράσματα για τις αιτίες αυτών των χρονικών διακυμάνσεων. Όπως ανέφεραν, ενδεχομένως το επίπεδο των νοσοκομειακών υπηρεσιών να πέφτει τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα ή, εναλλακτικά, μπορεί οι ασθενείς που εγχειρίζονται μετά το μεσημέρι και μέσα τα Σαββατοκύριακα, να είναι γενικά σε πιο σοβαρή κατάσταση. Μία άλλη μεγάλη ιαπωνική επιστημονική μελέτη (μετα-ανάλυση), που παρουσιάστηκε στο ίδιο αναισθησιολογικό συνέδριο, η οποία μελέτησε στοιχεία για συνολικά 55 εκατ. ανθρώπους, δείχνει ότι όντως όσοι ασθενείς εισάγονται σε νοσοκομείο μέσα στο Σαββατοκύριακο, εμφανίζουν υψηλότερη θνησιμότητα. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Χιρόσι Χοσιτζίμα του Πανεπιστημίου Τοχόκου, αξιολόγησαν στοιχεία από 72 δημοσιευμένες επιστημονικές έρευνες από διάφορες περιοχές του κόσμου και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι, κατά μέσο όρο, σε παγκόσμιο επίπεδο, η εισαγωγή σε νοσοκομείο μέσα στο Σαββατοκύριακο αυξάνει τη θνησιμότητα του ασθενούς μεταξύ 15% και 17%, σε σχέση με την εισαγωγή του κάποια καθημερινή μέρα. Οι Ιάπωνες επιστήμονες, όπως και οι Γερμανοί, εκτιμούν ότι γι” αυτό τον αυξημένο κίνδυνο φταίει είτε το χαμηλότερο επίπεδο υπηρεσιών των νοσοκομείων κατά τα Σαββατοκύριακα, είτε ότι μέσα σε αυτό το διήμερο εισάγονται πιο σοβαρά περιστατικά από ότι τις καθημερινές.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1BYKFyO

via IFTTT

Δείτε γιατί δε χορταίνετε τον ύπνο!


Κοιμάστε πολλές ώρες και την επόμενη μέρα νιώθετε ακατανίκητη κούραση; Σας λείπει συνεχώς ενέργεια και δεν μπορείτε να αποδώσετε στον επιθυμητό βαθμό; Δείτε τι μπορεί να φταίει σύμφωνα με το Onmed: 1. Ξαπλώνετε παρέα με... το κινητό ή τον υπολογιστή



Το φως που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές «ξεγελά» τον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να συγχέει το τεχνητό φως με το φυσικό φως του ήλιου. Έτσι, διακόπτεται ο λεγόμενος κιρκάδιος ρυθμός που μας επιτρέπει να λειτουργούμε αποδοτικά τις πρωινές ώρες και να χαλαρώνουμε τις βραδινές ώρες. 2. Έχετε πολύ καιρό να αλλάξετε στρώμα ή μαξιλάρι



Ο πόνος στην πλάτη από το παλιό σας στρώμα και η ρινική συμφόρηση από τα ακάρεα που ζουν στο μαξιλάρι σας μπορεί να είναι ο λόγος που ο ύπνος σας δεν είναι τόσο ξεκούραστος όσο θα θέλατε. 3. Φάγατε βραδινό πολύ αργά



Ένα μεταμεσονύκτιο γεύμα αναστατώνει το πεπτικό. Δοκιμάστε να φάτε πιο νωρίς το τελευταίο γεύμα της ημέρας ώστε να αποφύγετε την καούρα και τη δυσπεψία. 4. Έχετε πολύ στρες



Η «ορμόνη του στρες» (κορτιζόλη) κρατά το σώμα και κάθε επιμέρους σύστημα του οργανισμού μας σε εγρήγορση, με αποτέλεσμα να διακόπτεται η παραγωγή της «ορμόνης του ύπνου» (μελατονίνη) που θα μας επιτρέψει να χαλαρώσουμε και να κοιμηθούμε. 5. Έχετε πολλή ενέργεια



Ο καλύτερος τρόπος να ξοδέψετε την περιττή ενέργεια είναι η γυμναστική. Βάλτε την άσκηση στο καθημερινό σας πρόγραμμα προκειμένου να απολαύσετε πιο ήσυχο και ξεκούραστο ύπνο τα βράδια.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/19Caf64

via IFTTT

ΣΟΚ! Μετά από αυτό δεν θα ξανακάνεις μανικιούρ με τζελ


Ανάρπαστο έχει γίνει το μανικιούρ με τζελ αλλά και το ημιμόνιμο –όπως λέγεται- μανικιούρ καθώς...



είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος να έχετε όμορφα γυαλιστερά και περιποιημένα νύχια για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Γνωρίζατε όμως πως οι τρόποι αυτοί μανικιούρ αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του δέρματος ενώ παράλληλα καταστρέφουν τα νύχια; Όπως λένε οι δερματολόγοι, ο κίνδυνος για την υγεία μας είναι μεγάλος επειδή χρησιμοποιούνται τα λεγόμενα «φουρνάκια» τα οποία με υπεριώδες φως «ψήνουν» τα νύχια. Σύμφωνα με τον γιατρό



Chris Adigun από



το University School of Medicine της Νέας Υόρκης, οι λάμπες UV, καταστρέφουν τα κύτταρα του δέρματος όπως ακριβώς κάνει το σολάριουμ. Οι γυναίκες που κάνουν μανικιούρ βάζοντας τα χέρια τους σε «φουρνάκια» θα πρέπει οπωσδήποτε να φορούν αντηλιακή κρέμα συμβουλεύει ο Chris Adigun ο οποίος μάλιστα αποκαλύπτει πως τα «φουρνάκια» δεν ρυθμίζονται, συνεπώς οι γυναίκες δεν μπορούν ξέρουν πόση ακτινοβολία δέχονται από αυτά.Και αυτό τα καθιστά άκρως επικίνδυνα προειδοποιεί. Και για να καταλάβετε την σοβαρότητα του θέματος σύμφωνα με μελέτη που έγινε το 2009, δύο γυναίκες μέσης ηλικίας ανέπτυξαν όγκους στα χέρια τους καθώς έκαναν μανικιούρ με λάμπες UV.Μάλιστα καμία από τις δύο δεν είχε ιστορικό καρκίνου στην οικογένειά της, ενώ πρόσεχαν να μην κάθονται πολύ στον ήλιο.Επίσης σύμφωνα με τον γιατρό, τα νύχια με αυτού του είδους το μανικιούρ, γίνονται αδύναμα και ξεφλουδίζουν. Μην σας ξεγελά το γεγονός ότι το χρώμα είναι λαμπερό και κρατά για μέρες… γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει κάτω από αυτό»!



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1Dm9ThZ

via IFTTT

Πώς να μαγειρέψετε το ρύζι για να έχει τις μισές θερμίδες

Ένα φλιτζάνι λευκό ρύζι έχει περίπου 200 θερμίδες. Αυτή η ποσότητα δεν είναι αμελητέα, αν αναλογιστεί κανείς ότι συνήθως το[...]


The post Πώς να μαγειρέψετε το ρύζι για να έχει τις μισές θερμίδες appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1ysCJFV

via IFTTT

Η καλή... φόρμα μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου σε πνεύμονες κι έντερο


Οι άνδρες που στη μέση ηλικία τους διατηρούνται σε καλή φόρμα, χάρη...



στη συχνή σωματική άσκηση, κινδυνεύουν λιγότερο από καρκίνο των πνευμόνων και του εντέρου, αλλά όχι του προστάτη, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.



Η μελέτη επίσης δείχνει ότι η καλή φυσική κατάσταση ενός άνδρα μειώνει τον κίνδυνο θανάτου, αν διαγνωστεί με καρκίνο στην τρίτη ηλικία. Οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό περιοδικό ογκολογίας "JAMA Oncology", σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, μελέτησαν στοιχεία για σχεδόν 14.000 άνδρες με μέση ηλικία 49 ετών, για μια μέση χρονική περίοδο 6,5 ετών.



Η φυσική κατάσταση των συμμετεχόντων αξιολογήθηκε με βάση ειδική δοκιμασία σε κυλιόμενο τάπητα, καθώς και με ιατρικές εξετάσεις, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι μεσήλικες άνδρες που έχουν καλή λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων, χάρη στη σωματική άσκηση, εμφανίζουν κατά μέσο όρο 55% μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου των πνευμόνων και 44% μικρότερο κίνδυνο ορθοκολικού καρκίνου (παχέος εντέρου).



Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον καρκίνο του προστάτη, για λόγους που δεν είναι σαφείς.



Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι ο καρκίνος του προστάτη συνήθως εξελίσσεται πολύ αργά και έτσι δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από παράγοντες όπως η φυσική κατάσταση. Έως το τέλος της μελέτης, είχαν πεθάνει το 20% των ανδρών με κακή φυσική κατάσταση, το 4% αυτών με μέτρια κατάσταση και το 3% όσων είχαν καλή φυσική κατάσταση.



Όσοι ανήκαν στην τελευταία ομάδα, είχαν 32% μικρότερη πιθανότητα να πεθάνουν από καρκίνο και 68% μικρότερη πιθανότητα να πεθάνουν από την καρδιά τους, σε σχέση με όσους δεν είχαν καλή φυσική κατάσταση. Ακόμη και μια μικρή βελτίωση στη φυσική κατάσταση επιφέρει σημαντική διαφορά στην επιβίωση, μειώνοντας τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο και καρδιαγγειακή νόσο», δήλωσε η Σούζαν Λακόσκι, η οποία επεσήμανε πως, όπως δείχνει και η νέα έρευνα, η φυσική κατάσταση συνιστά σημαντικό κλινικό δείκτη πρόγνωσης του κινδύνου για καρκίνο. Οι ειδικοί συστήνουν στους μεσήλικες να ασκούνται τουλάχιστον επί 30 λεπτά, πέντε μέρες εβδομαδιαίως.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1DkzLut

via IFTTT

Bloomberg: Η ελληνική λίστα καλύπτει πολλά από όσα συζητήθηκαν με τους εταίρους

Η λίστα μεταρρυθμίσεων που έστειλε η Αθήνα στις Βρυξέλλες καλύπτει πολλες από τις περιοχές κλειδιά που συζητήθηκαν με τους εταίρους αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο έρευνα του Macropolis.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1aaERNd

via IFTTT

Θέλεις τέλεια γράμμωση στην κοιλιά; Ακολούθησε αυτές τις 5 διατροφικές συνήθειες

Προσπαθείς εντατικά να αποκτήσεις κοιλιακούς και επίπεδη κοιλιά, αλλά όσο κι αν γυμνάζεσαι δεν τα καταφέρνεις; Έχε στο νου σου,[...]


The post Θέλεις τέλεια γράμμωση στην κοιλιά; Ακολούθησε αυτές τις 5 διατροφικές συνήθειες appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1G8kzQ1

via IFTTT

Συστάσεις Μέρκελ για τη λίστα μεταρρυθμίσεων

Η Ελλάδα έχει κάποια ευελιξία όσον αφορά τον καθορισμό των μεταρρυθμίσεων, αλλά το γενικό πλαίσιο πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ευρωπαίων εταίρων της, τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ από το Ελσίνκι, σύμφωνα με το Reuters. Ο χρόνος για την Ελλάδα τελειώνει, σημείωσε αυστηρά ο Φινλανδός πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι οι συνθήκες για την παροχή βοήθειας δεν πρόκειται να αλλάξουν.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1Dkpe2s

via IFTTT

Για κορνίζα όλες τους


Μια νέα έρευνα που έγινε από Αμερικανούς και Σουηδούς έρχεται να δείξει ότι... τα παιδιά που είναι υιοθετημένα τείνουν να έχουν υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (IQ) σε σχέση με τους συνομηλίκους τους που έχουν τους βιολογικούς γονείς τους.Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή κλινικής ψυχολογίας Έρικ Τουρκχάιμερ του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, που έκαναν τη δημοσίευση στο περιοδικό «Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών» (PNAS) των ΗΠΑ, ανέλυσαν στοιχεία για δύο μεγάλες ομάδες αδελφών. Όλοι οι νέοι είχαν κάνει τεστ νοημοσύνης σε ηλικία 18 έως 20 ετών, στο πλαίσιο της κατάταξής τους στο στρατό.Ο μέσος δείκτης νοημοσύνης στα τεστ IQ είναι 100. Όπως διαπιστώθηκε, οι υιοθετημένοι εμφάνισαν μέση επίδοση σχεδόν 97, έναντι μέσου IQ 92 όσων είχαν ανατραφεί από τους βιολογικούς γονείς τους. Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι το να είναι κανείς υιοθετημένος, σχετίζεται με μια αύξηση κατά τέσσερις έως πέντε μονάδες στον δείκτη νοημοσύνης.Η βελτίωση αυτή δεν θεωρείται αμελητέα, σύμφωνα με τους ερευνητές, καθώς αντιστοιχεί σε μια αύξηση κατά 10% περίπου στις νοητικές ικανότητες σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Η κύρια αιτία γι' αυτό το πλεονέκτημα φαίνεται να είναι το ανώτερο μορφωτικό και κοινωνικοοικονομικό επίπεδο των θετών γονιών, κάτι που στη συνέχεια έχει θετική αντανάκλαση και στο υιοθετημένο παιδί, όπως αναφέρει το Αθηναικό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.Μια άλλη ολλανδική επιστημονική έρευνα, με επικεφαλής τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Λέϊντεν Μαρίνους βαν Ίλζεντορν, έδειξε ότι τα υιοθετημένα παιδιά που προέρχονται από χαμηλού επιπέδου ορφανοτροφεία, μπορούν -μετά την υιοθεσία τους από μορφωμένους γονείς- να βελτιώσουν θεαματικά τον δείκτη νοημοσύνης τους, κατά 15 μονάδες ή και περισσότερο, σε σχέση με τα άλλα παιδιά που παραμένουν στο ορφανοτροφείο.Οι δύο μελέτες δείχνουν ότι, κατά μέσο όρο, οι γονείς που προχωρούν σε υιοθεσία, έχουν 30% υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο σε σχέση με τους βιολογικούς γονείς. Κάθε πρόσθετη «μονάδα» μόρφωσης των θετών γονιών «μεταφράζεται» σε 1,7 έως 1,9 μονάδες υψηλότερη νοημοσύνη για το υιοθετημένο παιδί.Μάλιστα, όπως είπε ο Έρικ Τουρκχάιμερ, στις σπάνιες περιπτώσεις που ένα παιδί υιοθετήθηκε από οικογένεια με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, παρατηρήθηκε το ασυνήθιστο φαινόμενο ο δείκτης νοημοσύνης του μετά από μερικά χρόνια να είναι χαμηλότερος.Ο αμερικανός ψυχολόγος είχε προκαλέσει αίσθηση το 2003, με μια πρωτοποριακή έρευνά του, η οποία έδειχνε ότι ναι μεν υπάρχει επίδραση των γονιδίων στο IQ, αλλά εξαρτάται και από την κοινωνικοοικονομική κατάσταση της οικογένειας στην οποία μεγαλώνει ένα παιδί. Αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων επιβεβαιώνεται και από τη νέα μελέτη του για τα υιοθετημένα παιδιά.«Όσο πιο μορφωμένοι είναι οι γονείς που έκαναν την υιοθεσία, τόσο μεγαλύτερο είναι το πλεονέκτημα για το υιοθετημένο παιδί. Ακόμη κι αν υπάρχουν γενετικές διαφορές μεταξύ των ανθρώπων, η βελτίωση του περιβάλλοντος βοηθά τη νοητική ικανότητα του παιδιού», δήλωσε ο καθηγητή κλινικής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.Σύμφωνα με τους ερευνητές, ένα μορφωμένο ζευγάρι που υιοθετεί ένα παιδί, του δίνει ένα πολύ πιο υποστηρικτικό περιβάλλον, με περισσότερες συζητήσεις, βιβλία, επισκέψεις σε μουσεία, βοήθεια στο σχολείο και γενικότερα με περισσότερες ευκαιρίες και κίνητρα για μάθηση και «ξύπνημα» του μυαλού. Επίσης, οι συνήθως αυξημένες φιλοδοξίες των μορφωμένων γονιών για τα παιδιά τους, ωθούν ένα υιοθετημένο παιδί να βάλει τα δυνατά του για να ανταποκριθεί σε αυτές τις προσδοκίες.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1Cp2GKr

via IFTTT

Στήριξη αγροτών που θέλουν να επενδύσουν στη βιώσιμη γεωργία

Με στόχο την αλλαγή του αγροδιατροφικού παραγωγικού μοντέλου της χώρας, ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία της Greenpeace, με τη στήριξη του Ιδρύματος Νιάρχου. Το πρόγραμμα «Εκπαίδευση αγροτών στα ελληνικά κτηνοτροφικά φυτά» αναλαμβάνει να υποστηρίξει τους αγρότες που θέλουν να επενδύσουν σε βιώσιμες αγροτικές πρακτικές, όπως είναι η καλλιέργεια ελληνικών κτηνοτροφικών φυτών για ζωοτροφές χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1OPLvIy

via IFTTT

Πώς θα καταλάβετε αν το παιδί σας έχει σύνδρομο Άσπεργκερ

Το σύνδρομο Asperger πήρε το όνομά του από τον Αυστριακό γιατρό, ο Hans Asperger, ο οποίος περιέγραψε πρώτος την πάθηση[...]


The post Πώς θα καταλάβετε αν το παιδί σας έχει σύνδρομο Άσπεργκερ appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1CCtdVS

via IFTTT

Δίμηνη παράταση στις προσφορές για τους υδρογονάνθρακες

Δίμηνη παράταση στην προθεσμία υποβολής προσφορών για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στα 20 θαλάσσια «οικόπεδα» στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης αποφάσισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1BVLXdU

via IFTTT

Συνάντηση Σταθάκη – Ρόθ για τις ελληνογερμανικές σχέσεις

Αισιόδοξος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων Ελλάδας - πιστωτών εμφανίστηκε σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης μετά τη συνάντηση που είχε στο υπουργείο με το Γερμανό υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Μιχαελ Ρόθ.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1OPzanF

via IFTTT

Tα startups θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα σημαντικό μέρος της λύσης για την ανεργία

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση Θοδωρής Αναγνωστόπουλος μιλά για την «Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης» με θέμα «Scale Up: Ποιο είναι το επόμενο βήμα ενός start up;» αλλά και τις προοπτικές των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1BVIex9

via IFTTT

KANTO μόνος σου - Μετέφερε τις φωτογραφίες σου σε ξύλο ... ένα απίθανο δώρο


gΣτο παρακάτω video θα δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φανταστικό ξύλινο κάδρο... με δικές σας φωτογραφίες ή κάποιου που θέλετε να του κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο.Η διαδικασία αν και είναι σχετικά εύκολη δεν θέλει τρόπο απλά θέλει λιγο χρόνο αλλα σας εγγυώμαι ότι το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει και σίγουρα θα γίνετε ένας δημοφιλής φίλος αν το κάνετε και δώρο σε κάποιον ή κάποια! Πηγή



Via




"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1Dk3d40

via IFTTT

ΕΕ: Πιθανή συνεδρίαση του Euro Working Group εντός εβδομάδας

Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι ενδέχεται να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας συνεδρίαση του Euro Working Group για την Ελλάδα προχώρησε σήμερα Δευτέρα ο εκπρόσωπος τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1NxXwAH

via IFTTT

«The Voice»: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε χθες Κυριακή 29/3;

Το "Voice" σημειώνει κάθε Κυριακή υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, χθες, στο προτελευταίο επεισόδιο των blind auditions τα νούμερα σημείωσαν πτώση, καθώς απέναντι από το talent show η Εθνική Ελλάδος έγινε την δική της «μάχη» για τα προκριματικά του Euro του 2016.


The post «The Voice»: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε χθες Κυριακή 29/3; appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1OPxn1X

via IFTTT

ΥΠΟΙΚ Γερμανίας: Η Αθήνα δεν έχει υποβάλει πλήρη λίστα μεταρρυθμίσεων

«Η Αθήνα δεν έχει ακόμη υποβάλει λεπτομερή λίστα μεταρρυθμίσεων» δήλωσε σήμερα Δευτέρα ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Γιέγκερ. Επισήμανε δε ότι προκειμένου να καταστεί δυνατή η εκταμίευση περαιτέρω κεφαλαίων για την Ελλάδα, η Αθήνα θα πρέπει να εφαρμόσει τα νέα μεταρρυθμιστικά μέτρα.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1NxSBzK

via IFTTT

Καθησυχαστικός ο Δ. Μάρδας για τα διαθέσιμα των δημόσιων οργανισμών

Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας σχετικά με την επένδυση των κεφαλαίων των δημόσιων οργανισμών που τηρούνται σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1EU5y0h

via IFTTT

Ψηφοφορία του CNBC για τις ελκυστικότερες επενδύσεις στην Ελλάδα

Να μετέχουν σε ψηφοφορία με θέμα σε ποια ελληνική κατηγορία περιουσιακών στοιχείων (assets) θα επένδυαν τα χρήματα τους καλεί τους αναγνώστες του το CNBC. Μέχρι την 1 το μεσημέρι οι αναγνώστες του CNBC δήλωναν κατά ποσοστό 37% ότι δεν θα επένδυαν σε κανένα ελληνικό asset, κατά ποσοστό 34% δήλωναν πως θα επένδυαν σε ακίνητα, κατά 22% ψηφίσαν πως θα επένδυαν σε ελληνικές τράπεζες, ενώ το 6% θα επένδυε σε ελληνικά ομόλογα.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1NxMxam

via IFTTT

5 χρήσεις της μαγειρικής σόδας στην κουζίνα σου που δε φαντάζεσαι!


Η μαγειρική σόδα έχει πολλές χρήσεις στην κουζίνα σου τις οποίες ίσως και να μην γνωρίζεις. Δες 5 από αυτές οι οποίες πραγματικά θα σου λύσουν τα χέρια... Καθάρισε τα βραστά αυγά πιο εύκολα Σύμφωνα με τους ειδικούς ένας από τους λόγους



που έχουν να κάνουν με το ότι δεν ξεφλουδίζουν εύκολα τα βραστά αυγά έχει να κάνει με τα επίπεδα του pH τους. Τα ασπράδια των αυγών έχουν από φυσικού τους χαμηλό pH, τα οποία τα κάνουν να κολλάνε περισσότερο στο κέλυφός τους. Βάζοντάς, όμως, λίγη μαγειρική σόδα στο νερό αυξάνεται το pH με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο το ξεφλούδισμά του. Καθάρισε το γκριλ σου Τα γκριλ μας δούλεψαν αρκετά το καλοκαίρι και τώρα που αυτό τελείωσε χρειάζονται ένα καλό καθάρισμα. Η μαγειρική σόδα βοηθάει να καθαριστεί καλά το γκριλ σου.. πολύ καλύτερα από το σαπούνι μόνο του. Φτιάξε μία πάστα από μαγειρική σόδα και νερό και τρίψε με αυτήν και μία βούρτσα το γκριλ σου. Ξέπλυνε στο τέλος και θα εκπλαγείς από το πόσο θα έχει γυαλίσει το γκριλ σου. Φτιάξε cookies με υφή κέικ Οι ειδικοί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να φουσκώσουν τα cookies τους. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις και εσύ. Βάζοντας λίγη μαγειρική σόδα στα υλικά σου θα έχει ως αποτέλεσμα αφράτα cookies. Αν τα θέλεις έτσι ακριβώς.. αφράτα και σαν κέικ, πρόσθεσε λίγη μαγειρική σόδα στη συνταγή σου. Διώξε τις μυρωδιές Το σκόρδο και το κρεμμύδι είναι από τις τροφές που νοστιμεύουν κάθε φαγητό. Η μυρωδιά που αφήνουν, όμως, στα χέρια σου δεν είναι ότι καλύτερο. Για να τη διώξεις τρίψε μία κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα στα χέρια σου και ξέπλυνε. Η σόδα λειτουργεί σαν αποσμητικό ουδετερώνοντας και τα βασικά και τα όξινα συστατικά που έχεις στα χέρια σου. Καραμέλωσε τα κρεμμύδια Τα καραμελωμένα κρεμμύδια μπορεί να έχουν υπέροχη γεύση αλλά καθυστερούν πολύ να ετοιμαστούν. Για να κάνεις πιο γρήγορη τη διαδικασία πρόσθεσε 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα για κάθε μισό κιλό κρεμμυδιών. Η σόδα είναι αλκοολούχα με αποτέλεσμα να αυξάνει το pH των κρεμμυδιών και να κάνει πιο γρήγορο το καραμέλωμα.



Via



"Read more" Διαβάστε περισσότερα »



from ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ http://ift.tt/1Epcac3

via IFTTT

Μείωση 4,8% των τιμών παραγωγού στη βιομηχανία το Φεβρουάριο

Μείωση 4,8% παρουσίασε ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία του μηνός Φεβρουαρίου 2015, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2014, έναντι μείωσης 3,5% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2014 προς το 2013. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2015, παρουσίασε αύξηση 4,2%, έναντι μείωσης 1,1%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2014.



from RSS: Οικονομία http://ift.tt/1G7HxXI

via IFTTT

Αμυγδαλέλαιο: 4 beauty χρήσεις του

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει το αμυγδαλέλαιο ως κύριο συστατικό των φυσικών συνταγών, που σας προτείνουμε από αυτή εδώ τη στήλη.[...]


The post Αμυγδαλέλαιο: 4 beauty χρήσεις του appeared first on HappyTv.gr.






from HappyTv.gr http://ift.tt/1Ep3vGD

via IFTTT